Hosting Nedir?

384 0

Web sayfalarınızı internette yayınlamak için güçlü ve kesintisiz hizmet veren sunuculara ihtiyacınız var. İşte burada Kriweb devreye giriyor. 25 yıllık deneyimi ile Türkiye’nin en tecrübeli web hosting firması olarak, web sitenizi 7 gün 24 saat erişilebilir hale getiriyoruz.

Hosting Nedir?

Hosting diğer bir deyişle Barındırma, web sitenizin internet üzerinde kesintisiz yayınlanmasını sağlayan güçlü bir donanım ve yazılım kombinasyonudur. 

Hosting bir web sitesinde yayınlanmak istenen sayfaların, resimlerin veya dokümanların internet kullanıcıları tarafından erişebileceği bir sunucuda tutulmasıdır. Barındırma hizmeti web sitesinde bulundurulmak istenen içeriğin yüklendiği sunucunun veri depolamasıdır. 

Hosting Hizmeti ile Neler Yapabilirsiniz?

Günümüz iş dünyasında sadece konvesiyonel yöntemlerle iş yapmak neredeyse hayal oldu diyebiliriz. Artık tüm şirketlerin, markaların ya da kişisel olarak üretim yapan herkesin bir dijital ortama ihtiyacı var. Gelin, hosting hizmeti ile neler yapabileceğinize birlikte bakalım;

  • Kurumsal & Kişisel Web Sitesi: Kurumunuzun, markanızın profesyonel tanıtımını, ürün ve hizmetlerinizi web üzerindeki ziyaretçilere tanıtabilirsiniz.
  • Kişisel Blog: Deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
  • E-ticaret: Ürünlerinizi internet üzerinden satabilirsiniz.
  • Forum: Kişilerin sosyalleşip deneyimlerini paylaşabileceği platformlar oluşturabilirsiniz.

Hosting Hizmetinin Temel Özellikleri

  1. Hız: Web sitenizin hızlı açılması kullanıcı deneyimini iyileştirir.
  2. Güvenlik: Güçlü güvenlik yazılımları ile sayfalarınıza yapılan saldırılara karşı koruma sağlar.
  3. Erişilebilirlik: Dünyanın her yerinden 7/24 erişim imkanı sunar.
  4. Yedekleme: Veri kayıplarını önlemek için periyodik yedeklemeler yapılır.

Hosting Paketlerimize göz attınız mı? 

Kriweb Web Hosting Servislerimizi Eşsiz Kılan Özellikler

1- KVKK Uyumlu -Dosyalarınız ve Verileriniz Türkiye’de Saklanır

Web sitenizle ilişkili veritabanlarında hassas nitelikte veriler bulunuyorsa, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve sektörel regülasyonlar gereği Türkiye’de yerleşik bir web hosting servis sağlayıcısıyla çalışmanızı öneriyoruz. Kriweb Türkiye’de yerleşiktir, veri merkezimiz İstanbul’da bulunmaktadır.

2- Son Teknoloji – Web Siteniz Yüksek Performanslı Sunucular Üzerinde Yayın Yapar

İyi dizayn edilmiş web sitelerinin arkasına gizlenmiş, ‘merdiven altı’ web hosting servis sağlayıcılarının Nuh Nebi’den kalma sunucularında yaşanan sorunları gözlemliyoruz. Biz Kriweb’de, son teknoloji Dell sunucular üzerinde web hosting hizmeti veriyoruz.

3 – Ücretsiz Back-Up – Web Sitenizin İçeriği Her Gün Otomatik Yedeklenir

Personel, yazılımcı hatası gibi nedenlerle web sitenizdeki içeriğin zarar görmesi durumunda 24 saat öncesine dönebilmeniz için düzenli olarak içeriğinizin yedeğini alıyoruz.

4 – ISO 22301 Sertifikalı – Veri Merkezimiz Deprem ve Yangın Gibi Felaketlere Karşı Korumalıdır

Sunucularımızın yer aldığı veri merkezi (Equinix – IL2), uluslararası kabul görmüş tüm kalite ve güvenlik standartlarını karşılamaktadır.

Yan Hizmetler

  • Domain Kayıt ve Transfer: Web siteniz için alan adı kaydı.
  • SSL Sertifikaları: Veri transferinin güvenliğini sağlar.
  • Site Kur: Hazır site oluşturma araçları ile hızlı web sitesi kurulumları.

Kriweb’in 25 Yıllık Deneyimi ile Web Sitelerinizi Güvende Tutun

Kriweb olarak, 25 yıllık deneyimimizle web sitenizi güvenli, hızlı ve kesintisiz bir şekilde yayınlamanızı sağlıyoruz. Türkiye’nin dijitalleşme yolculuğunda ihtiyaç duyduğunuz tüm teknolojik ürün ve hizmetleri, kardeş şirketlerimizle birlikte sunuyoruz. Kriweb ile web sitenizi yayınlayarak dijital dünyada yerinizi alın.

Daha fazla bilgi ve profesyonel hosting çözümleri için Kriweb’de bizimle iletişime geçin.

Etiketler: Hosting, en iyi domain alma sitesi, web hosting nedir, en ucuz hosting, en kolay hosting, server dedicated hosting, hosting reselling, hosting satışı, hosting değiştirme, hosting yenileme, hosting hizmetleri, kurumsal hosting, web hosting, web master