E- TİCARET SİTELERİNDE NEDEN CDN KULLANILMALI

CDN, web site içeriklerinin son kullanıcıya en yakın noktadan servis edilmesine dayalı network ve sunucu alt yapısına verilen addır.

CDN web sitenizin ziyaretçilerine en iyi web deneyimini yaşatmak prensibiyle çalışan bir alt yapıdır.

Günümüz dijital dünyasında trafiği yoğun olan oyun, turizm, e- ticaret, medya ve benzeri sektörler için ziyaretçi memnuniyetini arttırmak adına hizmet sağlayan CDN altyapısı; web sitenizin güvenli ve yüksek hızlı performans göstermesini sağlayan avantajlar sunar.

 

Online dünyada rekabet eden tüm markalar için önem arz eden CDN alt yapısı; kullanıcıların sayfalara ulaşma sürelerinin hızlandırarak işlemleri güvenilir ve sürekli kılar. Hızlı açılan sayfalar, ziyaretçilerin güvenini kazandırarak gelirlerinizin artmasına destek olur.

Marka prestiji için önemli bir alt yapı olan CDN, sitenizin tüm dünyada çok hızlı bir şekilde erişilebilir hale gelmesini sağlar. Hızlı bir web sitesi, arama motoru sıralamalarında üst sıralarda çıkmanızı sağlar. Tüm bu avantajlara sahip olacağınız hızlı ve sorunsuz bir web sitesi, müşteri memnuniyetini ve marka sadakatini arttırarak satış artışı sağlayacaktır.

Yapılan araştırmalara göre müşterilerin en çok değer verdiği şey paradan ziyade ZAMAN!

E- ticaret sitelerinde ziyaretçilerin diğer markaları tercih etmesindeki en büyük etken sayfa açılış hızıdır. Sayfa açılış hızı ile son kullanıcıların sayfada dolaşma süresi arasında ters orantı mevcuttur. Sayfa açılış hızı ne kadar düşük olursa, kullanıcıların sayfada kalış süresi o kadar yüksek olur. Bu da site gelirlerinin yükselmesi için bir numaralı öncelik olmalıdır.

En iyi web deneyimi!

Ayrıca sitenizin açılış hızı SEO açısından da çok önemlidir. Google’ in web site sahiplerinden talep ettiği tek şey; kullanıcı deneyimini geliştirmektir. Bir web sitesi, kullanıcılarına ne kadar iyi deneyim sunarsa Google’ da bu web sitesini aynı derecede ödüllendirmektedir. İşte CDN’ de tam olarak burada devreye giriyor. Sunduğu birçok avantajla kullanıcı deneyimini geliştirmek ve en iyi web deneyimini yaşatmak.

Tüm bu avantajlı özelliklerin yanında, KRIWEB sunduğu CDN hizmetiyle bir ilke imza atarak; online kurulum ile dakikalar içerisinde CDN teknolojisini aktive edebilmenizi sağlıyor. Siz de ziyaretçilerinize en iyi web deneyimini yaşatacak CDN alt yapısına anında sahip olmak için www.kriweb.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

Enter Captcha Here : *

Reload Image