KRIWEB’den Marmara Üniversitesi Robot Kulübü’ne Sponsorluk Desteği

İlk çalışmalarına 2010 yılında Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri tarafından hobi olarak başlayan Marmara Üniversitesi Robot Kulübü, zamanla ilginin ve başarının artmasıyla çok önemli vizyon ve misyona sahip bir kulüp haline geldi. İlk Mini Sumo Robotu’nu kısa süre içerisinde yarışacak duruma getirdi ve çıtayı her yıl daha da yukarılara çıkarmayı başardı.

Kulübün çalışmalarını yakından takip eden Kriweb, kulüple iletişime geçerek, yapılacak çalışmalara destek vermek için ilk adımı attı.

Bu desteği halihazırda sürdüren Kriweb, ana faaliyetlerine Mini Sumo yaparak başlayan ve akademik uygulamalarının yanı sıra eğitim ve araştırma amaçlı robotlar tasarlayan, sorumluluk sahibi bireyler ile ülke kalkınmasına sosyo-kültürel, teknolojik katkı sağlama misyonuna sahip Marmara Üniversitesi Robot Kulübü’nün sayılı sponsorları arasında yer alıyor.

Sahip olduğu sosyal sorumluluk vizyonu ve aynı zamanda ülke teknolojisinin gelişebilmesi konusundaki hassasiyetiyle Kriweb; ihtiyaç duyulan tüm web teknolojisi hizmetleri desteğini sunmaya devam ederek kulübün başarılarının artmasına katkı sağlıyor.

Bir cevap yazın

Enter Captcha Here : *

Reload Image